Yasal Duyuru

Sitemizde bulunan ürünler reçeteye tabi ilaçlar olmayıp adı geçen hastalıkların tedavisinde doğal destek amaçlı ve Takviye Edici Gıda  olarak kullanılır.
Ürünlerimiz hiçbir hastalığın teşhisinde,tedavisinde ve sağaltımında kullanılamaz.
Ürünlerin kullanımı ve sağlık sorunlarınız için öncelikle aile hekiminize ya da eczacınıza danışınız.
Ürünler ile ilgili ayrıntılı bilgi ve diğer sorularınız için lütfen iletişim formu ya da telefonlarımızdan bize ulaşınız.

2012 bitti ama dönüşüm devam ediyor...

Tarih: 2013-01-13

2012
 
2012 ile ilgili herkes farklı şeyler söylüyor, farklı yorumlar yapıyor veya ‘’bize öyle görünüyor’’.. Belki de herkes aynı şeyi söylüyor biz fark etmiyoruz.. İşte aslında bu durum bile bize 2012’de neler olacağını, neler yaşanacağını gayet güzel açıklıyor.. 2012 UYANIŞ YILI.. ‘Farklı gerçekler’ ve ‘farklı yorumlar’ın bitip EŞİTLİĞİN, BÜTÜNLÜĞÜN BAŞLADIĞI YIL olacak..Hiç inananla inanmayan bir olurmu ilahi sözü gereği bu iki grup arasındaki farklılaşma açıkça ortaya çıkacak.
 
Herkesin aynı gerçeği paylaştığı, aynı gerçeği konuştuğu, aynı gerçeği anlattığı, herkesin aynı TEK GERÇEĞE uyandığı yıl olacak 2012’i. Maya Takvimi’nde ve birçok spiritüel öğretide 2012’de ‘’dünyanın bildiğimiz haliyle son bulacağı söyleniyor ve fiziki anlamda bu olmadı.Çünkü bunun anlamı şu anda yaşadığımız realitenin biteceği, başka bir realitenin (başka bir boyut, başka ihtimaller ve durumlar) başlayacağı anlamına geliyordu. Hatta bunu dünya çapında milyonlarca insan yaşamaya başladı bile..
 
UYANIŞ şu anda da hızlı bir şekilde devam ediyor ve her geçen gün dünya çapında binlerce insan GERÇEĞE UYANIYOR..
 
Bugün, şu anda da dünyada farklı gerçeklerin bulunduğu boyutu, tartışmaların, fikir ayrılıklarının, kavganın, öfkenin bulunduğu boyutu algılayamayan, bambaşka bir boyutta yaşayan milyonlarca insan var ve sayı her geçen gün artıyor.. Yani bu uyanış bir anda, birkaç günde falan değil, her geçen gün hızlanarak etrafımızda şu anda da yaşanıyor.
 
2012 ile ilgili uzun zamandır araştırma yapılıyor. Kehanetler, spiritüel öğretiler, bilimsel araştırmalar, metafizik bilgileri.. Bence bunlar arasındaki en çarpıcı açıklamalar bilimsel araştırmalardan elde edilen bilgiler. Dünyanın büyük bir değişim içerisinde olduğu, bu değişimin her geçen gün hızlandığı ve derinleştiği herkes tarafından biliniyor artık, hatta hissediliyor. Bilimsel araştırmalar bunun evrensel boyutta da yaşandığını gösteriyor..
 
Maya Takvimi’ne göre başlayacağı söylenen değişim zaten çok yıllar önce, yani başlaması gereken zamanda başladı.
 
Bunu o dönemde kendi UYANIŞINI yaşayan, dönüşüm prosesini bitirmiş, arınmış ve aydınlanmış, yani ‘’Rüyaya uyanan’’ kişiler fark etti sadece, diğerleri hayretler içinde dinledi.. Sonra onlar anlatmaya devam etti, diğerleri biraz daha anlayışlı şekilde dinlemeye başladılar.. Bir süre sonra artık herkes onların anlattıklarını dinlemek istedi, dünya çapında büyük bir dönüşüm başladı. 
 
Şu anda dünyada aynı anda farklı yüzlerce boyut yaşanıyor..
 
Bir insan aydınlandığında, uyandığında burayı terk edip gitmeyebilir.. ŞU AN içerisinde sonsuz ihtimaller barındırabiliyor ve herbirimiz Bursada, İstanbul’da, Türkiye’de, aynı yerde başka boyutlarda yaşıyoruz..
 
Aynı ev içerisinde bile farklı boyutlarda yaşıyor olabilirsiniz.. Enerji seviyeniz ne kadar yüksekse bulunduğunuz boyutta o kadar yüksek olacaktır..
 
Bu durumda ne olacak? Yaşam yüksek enerjide yaşayan, pozitif, güçlü, sağlıklı, dinamik insanlar için daha kolay, negatif, güçsüz, umutsuz, aksi insanlar için daha zor yaşanacaktır.. Aynı yaşam, farklı boyutlar..
 
İstanbul’un ortasında trafik nedir bilmeden yaşayanlar, zorluk nedir bilmeden yaşamına devam edenler var.. Ve ne yazıkki trafikte bir ömür bekleyen, zorluklar, sınırlar, öfke ve korku içinde yaşayanlar da var.. Aynı yer, farklı boyutlar..
 
2012… Yıllar önce başlayan, bireysel seviyede devam eden dönüşüm yolculuğu 2012’e kadar hızlanarak evrensel boyuta taşınacak..
 
2012; BİR SON VE BİR BAŞLANGIÇ..
 
Çoğu kişi bu sonu ve başlangıcı gördü, yaşadı bile.
 
Dünyada milyonlarca aydınlanmış, rüyadan uyanmış, diğerlerini sabırla, sessiz bir şekilde bekleyen ve yine milyonlarca uyandırmaya çalışan, seminerler veren, eğitimler düzenleyen, insanları iyiliğe, güzelliğe, pozitifliğe, ruha ve GERÇEKe davet eden insan var..
 
‘’Evrende ne oluyorsa aynı değişimler insan bedeninde ve yaşamında da oluyor..’’
 
Evrensel seviyede neler oluyor? Neler yaşanıyor? Ay, yıldızlar, gezegenler, güneş sistemi ve dünyadaki birçok şey değişiyor. Aynı değişim insan bedeninde ve yaşamında da oluyor.. Büyük ölçekte olan her şey küçük ölçekte, küçük ölçekte olan her şey büyüj ölçekte yaşanıyor..
 
Bu yıllardır, hatta yüzyıllardır devam eden, daha önce de belirttiğim gibi birçok insanın çok önceden hissettiği ve bildiği değişim artık herkes tarafından hissedilir güçte.
 
10 yıl önce, 20 yıl önce küçük titreşimler olarak başlayan dönüşüm çok daha hızlı ve derin şekilde ilerliyor. Daha da derinleşecek.
 
Yüksek titreşim ne demek? Yüksek titreşime, yeni bir boyuta inisiye olmak ne demek? Yüksek Titreşim dediğimiz şey maddenin pozitif hali, bir durumun, bir halin daha akışkan, hafif, kolay hale gelmesi demek.. Örneğin yaşamımızdaki problemli bir durum bu problemin olmaması halinin sıkışmış hali.
 
YAŞAM ENERJİDEN OLUŞUYOR VE BU ENERJİ SIKIŞIP GENLEŞEREK POZİTİF VEYA NEGATİF HALLER ALABİLİYOR..
 
Bir maddenin titreşimi ne kadar yükseliyorsa veya içerisinde ne kadar yüksek bir titreşimi barındırıyorsa o madde o kadar POZİTİF demektir.. Yaşadığımız dünyada tecrübe ettiğimiz pozitif titreşimlere örnek olarak SES, DÜŞÜNCE, IŞIK gösterilebilir.. Çünkü bir maddenin titreşimi ne kadar yüksekse o kadar BOYUTSUZ, ŞEFFAF, HAFİF demektir.. Zihnimizdeki negatif düşüncelerin veya hissettiğimiz negatif duyguların pozitif duygu ve düşüncelere göre çok daha yoğun olmasının nedeni de budur. Negatif her şey, ister düşünce, ister duygu, ister yaşamımız içerisindeki bir tecrübe; hepsi maddesel olarak daha SIKIŞIK, BOYUTLU, AĞIR enerjilerdir..
 
Ortaokuldaki fizik bilgilerinizi hatırlayın.. Bir maddenin molekülleri birbirine ne kadar yakınsa o madde o kadar KATI moleküller birbirinden ne kadar uzaksa o kadar AKIŞKAN veya GÖRÜNMEZ bir HAL alırlar.. BUZ-SU-BUHARı düşünün.. Aynen bu şekilde negatif duygu, düşünce ve yaşam tecrübeleri daha katı, yoğun, sıkışık enerjilerdir.. Bizi bu nedenle rahatsız ederler.. Ve en güzeli buz suya, su buhara dönüşebilir!
 
2012’de insan bedeninde ve yaşamlarımızda ne gibi değişiklikler olacak?
 
Evrensel titreşimin hızla yükseliyor olması bizim sistemlerimizde de aynı etkiyi yaratıyor.. Yıllar önce bireysel seviyede başlayan arınma prosesi evrensel boyuta taşınacak ve hızla devam eden bu dönüşüm aynı anda bizi ve tüm evreni etkiliyor olacak. Tüm evren yüksek titreşime inisiye oluyor; bizler de. Ve bu tabiî ki her şeyi, evet her şeyi değiştirecek..
 
‘’Yaşam bildiğimiz şekliyle devam etmeyecek.. Bildiğimiz yaşam bitecek, yaşam yepyeni bir boyutta devam edecek..’’
 
2012’de neler olacağını beklide en iyi tahmin edenler benim gibi yıllardır dönüşüm işinin içerisinde olanlardır. Bence bu soru sadece bizlere sorulmalı. Nefesle, enerjiyle çalışan ve insan enerjisini dönüştürmek ile ilgili çalışmalar yapanlar insanın yaşamında enerjisi pozitife dönüştüğünde, yaşamına bulunduğu titreşimden çok daha yüksek bir titreşimde devam ettiğinde neler olduğunu ve olabileceğini biliyoruz, deneyimliyoruz, gözlemliyoruz.. Büyük değişiklikler oluyor. ENERJİNİN YÜKSELMESİ, POZİTİFLEŞMESİ, BÖYLELİKLE GERÇEĞE UYANIŞ yaşamı başka bir boyuta taşıyor.
 
Sizlerle dönüşüm yolculuğuna çıkan ve bunu tamamlayan, tamamen aydınlanmış ve arınmış kişilerin yaşamlarına daha yüksek bir titreşimden, aynı yerde, aynı zamanda ama başka bir boyuttan nasıl devam ettiklerini, onların yaşamlarında nelerin değiştiğini anlatacağım.. Tüm bunları evrensel boyuta taşıdığımızda da 2012’de neler olacağını siz kendiniz tahmin edebileceksiniz..
 
Kişinin titreşimi yükseldiğinde, negatiflikle dönüşüp yüksek boyuttan bir yaşama geçtiğinde neler oluyor?
 
1-     Tüm duygu ve düşüncelerimiz daha yüksek bir boyuta yükseliyor.
2-     Bu pozitif duygu ve düşünceler sayesinde yaşamlarımızın yaratıcıları oluyoruz,
3-     İstediğimiz, niyet ettiğimiz her şey olmaya başlıyor,
4-     Hayat kolaylaşıyor, çünkü istediklerimizi gerçekleştirmek için kendimizi hırpalamamıza veya daha negatif boyutlardaki gibi çalışıp didinmemize gerek kalmıyor, isteklerimiz kolayca, kendiliğinden olmaya başlıyor.
5-     Sadece yüksek titreşimde bağlantıya geçebildiğimiz GERÇEK ile bağlantıya geçiyoruz, tüm bilme ihtiyaçları kayboluyor, yaşama BİLGE bir kişi olarak devam ediyoruz..
 
Bugün dünyada milyonlarca insan hepimizin doğal halinin tam, bütün, pozitiflik, iyilik, güzellik içerisinde bir varlık olduğuna, bilge ve mükemmel olduğumuza uyanıyor. Bu sayı her geçen gün artıyor, artacak ta.. UYANIŞ 2012’e kadar devam edecek; tüm evren bu uyanışı yaşayana kadar.. Herkes eninde sonunda GERÇEKe uyanacak.
 
2012 tüm evrenin GERÇEK’i hatırladığı ve GERÇEK dışında hiçbir şeyi tecrübe edemeyeceği bir çağın başlangıcı..
 
İnsanoğlu kendini uzun zaman aldattı. Bedenlerimizin hasta olabileceğine, zarar görebileceğine, acıya, korkuya, kötülüğe inandık.. Ve dünya bu hale geldi, etrafımız bu saçmalıklarla sarıldı. Oysa hepimiz içimize dönüp baktığımızda bunun böyle olmaması gerektiğini biliyoruz. İçimizde tam, bütün, mükemmel bir varlık var. Onu hatırlamanın, onu yüceltmenin zamanı geldi.. ZAMAN bunu bizim için yapıyor ve bize 2012’de başlayan ALTIN BİR ÇAĞ hediye ediyor. Sadece mutluluk, sevinç, huzur, aydınlık ve kutlamalardan ibaret bir çağ.. Tüm zorlukların, kargaşanın bittiği, GERÇEKi hatırladığımız ve bu gerçekle bağlantıda kaldığımız çağ..
 
2012’e yaklaşırken bir çağın son bulduğunu, her geçen gün daha çok insanın aydınlandığını, maddiyatın son bulduğunu, maneviyetın yoğunlaştığını görüyoruz. Yeni bir çağ başlıyor..
 
2012 ile başlayan insanlığın ALTIN ÇAĞ’ında evrensel anlamda neler olacak?
 
  1. Tüm savaşlar bitecek. Kimse birbirine saldırmak istemeyecek, kimse kimseyle uğraşmayacak, herkes sakin, mutlu, huzurlu şekilde yaşayacak.
  2. Çalışılarak kazanılan değil sadece varolduğumuz için bize hediye edilen doğal bolluğun farkına varacağız ve her şey çok bol olacak. İhtiyacımız olan her şeye bol bol sahip olacağız.
  3. Madde dünyası son bulacak; kimse maddeye gereğindne fazla değer veremeyecek.
  4. Öfke, korku, acı, sıkıntı, stres, yetersizlik, eksiklik, tüm bu saçmalıklar, ilüzyonlar yokolacak.
  5. 2012’e kadar herkes hızlanarak AYDINLANMA prosesine devam edecek. Şu anda da hergün milyonlarca insan uyanıyor. 2012’de ise artık aydınlanmamış, uyanmamış, bilge olmayan bir tek kişi bile kalmayacak.
  6. BİLGELİK kavramının artık aranan veya elde edilmeye çalışılan bir şey değil herkesin sahip olduğu bir özellik olacak.
  7. Konuşarak değil bakışarak anlaştacağız, yaşam çok daha kolay, rahat, huzur, mutluluk, tatmin dolu olacak.
  8. İçinde yaşadığımız evrenin titreşimi o kadar yükselecek, o kadar pozitif hale gelecekki hiçbir negatiflik barınamayacak.
 
Tüm bunları nerden biliyoruz? Tüm bunlar bir kehanet mi? Biliyoruz çünkü yıllardır dönüşüm yolculuğuna çıkan ve sistemindeki negatifliklerini dönüştürerek aydınlanan tüm insanlarda bireysel ölçekte bu değişimleri görüyoruz de ondan.. Yüksek titreşim bireyleri bu şekilde etkiliyorsa evreni de aynı şekilde etkileyecektir..
 
Yıllardır verdiğim eğitimlerin hepsinde negatiflik yüklü, sıkıntılı, hasta, öfkeli, bunalımda, korku içinde, yıllar yılı biriktirdikleri tüm bu ağır duygu, düşünce ve yaşam biçimleriyle gelip titreşimleri yükselerek huzur, mutluluk, sağlık içinde ayrılan binlerce insan gördüm..
 
Pozitif duygu ve düşünceler içerisinde o kadar inanılmaz bir yaratıcılık barındırıyorlarki etrafınızdaki her şey değişmeye, istediğiniz şekli almaya, kolaylaşmaya, adeta yaşam sizin istediğiniz gibi akmaya başlıyor.. Sadece pozitif düşünüp hissettiğinizde! Sadece titreşiminiz yeterince yüksekse ve üst boyutta yaşıyorsanız bunlar mümkün oluyor.. İşte 2012 hepimize bu yüksek boyutta yaşama şansı veriyor! J
 
Nefesini, düşünce sistemini açmaya, titreşimini yükseltmeye karar verip bunu yapmış kişiler için bu dönüşüm yıllar önce başladı.. Şu anda dünya üzerinde milyonlarca insan 2012’de evrensel boyutta yaşanan her şeyi zaten bireysel boyutta yaşadı.. Şimdi UYANIŞı yaşayan kişilerin yaşadıkları dönüşüm evrensel boyutta ilerliyor..
 
Ne olacak? TEK GERÇEKe hepimiz birden uyandığımızda ne olacak?..
 
Tabiî ki bu UYANIŞı yaşayan kişilerin yaşadığı değişimler evrensel ölçekte de yaşanacak ve TÜM EVREN UYANIŞA geçecek..
 
Dönüşüm prosesini daha öncende tamamlamış, yüksek titreşime ve daha üst bilinç seviyelerine alışmış kişiler bize bu evrensel dönüşüm olurken rehberlik edecekler.. Şu anda da birçoğumuza rehberlik ediyorlar zaten J
 
Bu yaşamlarımızı, bizi nasıl etkileyecek?
 
  1. Maddeye, maddesel dünyaya gereğinden fazla değer veren bir tek kişi bile kalmayacak.
  2. Herkes özgürleşecek, güçlenecek, para ve madde insanları satın alamayacak.
  3. Herkes daimi olarak mutlu, huzurlu, tatmin olacak; bu nedenle hiç kimse mutlu olmak, huzur bulmak, veya titreşimini yükseltip rahatlamak için içkiye, sigaraya veya uyuşturucuya ihtiyaç duymayacak. Tüm madde bağımlılıkları sona erecek.
  4. Maddesel dünya anlayışı sona erecek. Herkes RUHSALLIĞININ, GERÇEKTE KİM OLDUĞUNUN FARKINDA olarak yaşamaya devam edecek.
  5. Yaşam RUHUN YANSIMASI olacak.. Tertemiz duyguların, düşüncelerin, RUHSAL seviyedeki tüm güzelliklerin yansıması.. CENNET yani..
  6. İyilik, güzellik, doğruluk ve ruhun doğal özellikleri dışında hiçbirşey tecrübe edilemeyecek, varolamayacak.
 

Giriş

Sepet

Sepet Boş

Kargo Seçenekleri

Yurtiçi Kargo - YouTube

Yeni Ürünler

VELTURA

VELTURA

Fiyatı: 300.00TL
STAKİD

STAKİD

Fiyatı: 300.00TL
CORVEZİO

CORVEZİO

Fiyatı: 300.00TL